Kods: sousvide

Sous vide vannas

Sazinieties ar mūsu pārdošanas nodaļu, lai mēs varētu palīdzēt jums izveidot funkcionālu sous vide sistēmu, kas atbilst jūsu vajadzībām.

list-price €0,00

Sazinieties ar mūsu pārdošanas nodaļu, lai mēs varētu palīdzēt jums izveidot funkcionālu sous vide sistēmu, kas atbilst jūsu vajadzībām.

 

Pēc pasūtījuma izgatavoti sous-vide risinājumi

Sous vide gatavošana sniedz daudz priekšrocību komerciālai virtuvei. Gatavojot ar sous vide metodi, ēdienu gatavo vakuumā, kas paildzina produkta uzglabāšanu. Metos sous-vide iekārtas ir izgatavotas no matēta nerūsējošā tērauda, lai tās būtu viegli tīrīt. Lietotājam draudzīgs skārienekrāna displejs apkalpo visas iekārtas funkcijas.


Kā darbojas sous vide?

Sous vide gatavošana ir vakuumā iesaiņota produkta gatavošana. Ēdiens tiek sagatavots un iepakots vakuumā. Pēc tam produktu gatavo ūdens vannā, līdz tiek sasniegta vēlamā temperatūra. Gaļa, kurai nepieciešama garoziņa, pēc gatavošanas sous vide ir jāapcep.
 

Ieguvumi

Lai gan gatavošanas metode sous-vide tika izstrādāta laboratorijā, sous-vide cepeškrāsnī pagatavotajā ēdienā nav nekā mākslīga. Produktiem, kas pagatavoti vakuuma iepakojumos, ir ilgāks derīguma termiņš un gatavošanas maisiņos saglabājas aromāts un vispārējā ēdiena kvalitāte, piedāvājot pilnvērtīgu garšas baudījumu. Turklāt sous-vide gatavošana nodrošina maksimālu visu gaļas gabalu maigumu.
Komerciālajās virtuvēs sous-vide palīdz uzlabot darbības peļņu. Pateicoties sous-vide gatavošanas metodei, kas ļauj ražot lielos apjomos, iespējams samazināt darbinieku skaitu. Produktu pagarinātais glabāšanas laiks nodrošina iespēju nošķirt ēdienu pagatavošanu un pasniegšanu, piedāvājot lielu elastību plānošanā. Pateicoties hermētiskajam iepakojumam, produkti netiek piesārņoti, tos apstrādājot.

Pārtikas ražošanas procesa piemērs:
No rīta pagatavotos ēdienu tieši no katla ievieto sous-vide maisiņos. Sūknis dozē vienmērīgas porcijas ar skalu vai precīzu jaudas un laika iestatījumu, tam nepieciešams tikai viens darba posms. Pēc noslēgšanas maisiņus atdzesē mūsu efektīvajā sous-vide baseinā.
Kad pirmā partija atdziest, sous-vide var pagatavot citu ēdienu vai arī cepeškrāsnī pagatavot gaļas ēdienu. Kad pirmā partija ir beigusi atdzist, to pārvieto uz auksto telpu, un nākamo partiju ievieto dzesēšanas tvertnē.
Vakarā gatavojamā partija var būt jebkurš gaļas ēdiens, kam nepieciešams ilgs gatavošanas laiks. Gaļu sous-vide maisiņā ievieto grozā un aprīko ar iekšējo termo adatu. Naktī gaļa tiek saudzīgi gatavota saskaņā ar iepriekš iestatīto programmu, un, kad gatavošanas process ir pabeigts, produkts tiek automātiski atdzesēts.
No rīta gaļa ir pagatavota, atdzesēta un gatava pārvešanai uz saldētavu. Baseins ir gatavs nākamajai dzesēšanas partijai. Piemēram, sous-vide produktus, kas pagatavoti pa nakti kombinētajā cepeškrāsnī, var ievietot baseinā atdzesēšanai.

Sous-vide saglabā garšu:
- Nodrošina gaļas mīkstumu
- Saglabā aromātu un kvalitāti
- Ilgāk saglabā pārtiku svaigu
- Samazina saraušanos 

Sous-vide sistēmas priekšrocības:
- Laika ietaupījums
- Elastīgums
- Viegla darba plūsma
- Labāks higiēnas līmenis
- Lielāka produktivitāte
- 50 recepšu bibliotēka